Wat kost hulp bij letselschade?
In de Wet is bepaald dat een aansprakelijke partij de kosten van rechtsbijstand aan het slachtoffer moet vergoeden. De kosten van onze rechtshulp verhalen wij op grond van de Wet op de aansprakelijke partij. Zo is onze hulp bij letselschade kosteloos voor slachtoffers.
Zelfstandig ondernemer met letselschade, hoe nu verder?
Komt uw bedrijfsvoering in de knel? Heeft u te maken met inkomstenderving? Moet u extra personeel inzetten om uw uitval op te vangen. Bij arbeidsongeschiktheid na een ongeval kunnen wij ondernemers adviseren over het continueren van hun bedrijfsvoering en maken wij de “vertaling” van de bedrijfseconomische gevolgen van een ongeval naar letselschade van de ondernemer.
Mijn kind heeft letselschade, wat nu?
Letselschade is ingrijpend voor kinderen en de betrokken ouders. Een letsel kan de toekomst van een kind ingrijpend veranderen. Wij richten ons bij de letselschaderegeling voor kinderen op niet alleen op de schade, maar ook op onderwijs, hulp en ondersteuning in de thuissituatie. Letselschaderegeling met oog voor de toekomst.
Kan ik huishoudelijke hulp als letselschade claimen?
Heeft u letsel opgelopen en kunt u daardoor uw huishouden niet doen? De kosten van huishoudelijke hulp kunnen als schade geclaimd worden. Heeft u geen hulp ingehuurd, maar helpen gezinsleden of vrienden. Bij letselschade kan voor de mantelzorg bij huishoudelijke taken door ons ook schadevergoeding voor u worden geclaimd.
Hoeveel schadevergoeding kan ik krijgen?
De hoogte van een schadevergoeding bij letselschade wordt onder andere bepaald door schadeposten zoals inkomstenderving, kosten voor hulp en ondersteuning en smartengeld. Wordt het loon doorbetaald bij arbeidsongeschiktheid, of niet? Wat zijn de gevolgen van het letsel ten aanzien van een carrière? Moet er huishoudelijke hulp komen? Moeten klussen uitbesteed worden? Neem contact op met onze klantenservice via 088 – 456 0123. Onze letselschadespecialisten zetten zich in voor een maximaal resultaat.
Wanneer wordt een schadevergoeding betaald?
Bij een letselschaderegeling wordt schadevergoeding door een verzekeraar betaald nadat er bewijs is geleverd. Des te eenvoudiger de situatie, des te sneller kan schadevergoeding worden verwacht. Bij een voorspoedig herstel verloopt een schaderegeling anders dan bij iemand die lang moet revalideren. Bij letsels die van invloed zijn op het verloop van een carrière kan het tijd kosten om alles goed uit te zoeken. Als letselschade specialist adviseren wij slachtoffers over de bewijsvoering zodat er duidelijkheid komt en schadevergoeding geclaimd kan worden.
Kan ik smartengeld claimen?
Heeft u letsel als gevolg van een ongeval. Ook bij licht letsel (kneuzingen en schaafwonden) heeft u recht op smartengeld. De hoogte van een smartengeldvergoeding is (onder andere) afhankelijk van de ernst van het letsel. Neem contact op met de klantenservice van Veenendaal Letselschade via 088- 456 0123 voor advies over uw smartengeld.
Schadevergoeding fietser na aanrijding met auto.
Fietsers (en voetgangers) hebben vrijwel altijd recht op vergoeding van hun letselschade bij een ongeluk met een auto. Dat is alleen anders als er sprake is van opzet. De letselschade van fietsers in de leeftijd tot 14 jaar moet volledig vergoed worden. Vanaf 14 jaar moet minimaal 50% van de letselschade worden vergoed. Bent u als fietser gewond geraakt door een aanrijding met een auto? Bel dan nu met 088 – 456 0123 voor schadevergoeding.
Kan letselschade verjaren?
Een letselschade claim verjaard 5 jaar na het ontstaan van de schade. De termijn van 5 jaar gaat lopen vanaf het moment dat het bekent is dat er letselschade is ontstaan en deze schade geclaimd kan worden. Neem geen risico en neem na een ongeluk direct contact op met onze klantenservice.